Workshops
 

Onze workshops worden gehouden in Vianen. Workshops worden alleen op aanvraag gegeven, met een programma naar keuze.

Op verzoek kunnen bepaalde workshops ook op locatie worden gegeven. Ook bij grotere groepen wijken we uit naar een andere lokatie.

Het minimum en maximum aantal deelnemers voor een workshop staat vermeld bij de uitleg van de betreffende workshop.

Prijzen van de workshops staan onderaan deze pagina.

Hieronder vindt u de informatie van de verschillende workshops.

 

Basisworkshop taartdecoreren met marsepein 3 - 3,5 uur

Tijdens deze workshop maken de deelnemers zelf marsepein op kleur, waarna een ronde taart (voor 10 personen) wordt gevuld en bekleed met marsepein. Er zijn verschillende boeken met voorbeelden aanwezig om je te helpen met ideeen voor de decoratie van je taart.

Iedere deelnemer werkt aan een eigen taart, die na de workshop mee naar huis wordt genomen in de bij de workshop inbegrepen taartdoos.

De workshop wordt gegeven in groepen van 3 - 6 personen.

Mail naar info@mijntaartdomein.nl om je in te schrijven.

 

 

Workshop Prinsessentaart 3 - 3,5 uur

Tijdens deze workshop maken de deelnemers zelf marsepein op kleur, om daarna de ronde taart te bekleden en af te werken met prinsessenmotieven en een prinsessenlijfje.

Iedere deelnemer werkt aan een eigen taart, die na de workshop mee naar huis wordt genomen in de bij de workshop inbegrepen taartdoos. De prijs van de workshop is inclusief het (zelf te bekleden) lijfje op de taart.

De workshop wordt gegeven in groepen van 3 - 6 personen.

Mail naar info@mijntaartdomein.nl om je in te schrijven.

 

 

Basisworkshop Cupcakes decoreren

2,5 uur

Tijdens deze workshop worden een aantal verschillende technieken voor het decoreren van CupCakes uitgelegd. Hierna kun je zelf aan de slag met een zestal CupCakes.

Na de workshop worden de eigen gemaakte CupCakes mee naar huis genomen in een mooie CupCake doos.

De workshop wordt gegeven in groepen van 3 - 8 personen.

Op aanvraag kunnen we deze workshop ook geven in een groep tot maximaal 12-14 personen op een alternatieve locatie in Vianen. Mail naar info@mijntaartdomein.nl voor meer informatie.

Mail naar info@mijntaartdomein.nl om je in te schrijven.

 

 

 

Workshop taartdecoreren met marsepein, 3 uur (10-persoonstaart)

€ 50

Workshop Prinsessentaart, 3 uur (10-12 persoonstaart)

€ 55

Workshop Cupcakes decoreren, 2,5 uur (met 6 cupcakes)

€ 35

Prijzen per 01/02/2021

 

Inschrijven workshops

Inschrijven voor de workshops is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@mijntaartdomein.nl. Vermeld in de e-mail naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en over welke workshop u wilt overleggen, met hoeveel personen en op voorkeurs-datum.

Na inschrijving sturen wij een ontvangstbevestiging met betaalinformatie. Pas na ontvangst van uw betaling is de workshop definitief gereserveerd. Workshops gaan door bij aanmelding van minimaal drie personen.

 

Annulering workshops

Annulering van een gereserveerde workshop is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang is 50% van de workshopprijs verschuldigd. Het reeds betaalde bedrag kan worden gebruikt als aanbetaling van een volgende workshop. Bij annulering van een workshop die met korting is aangeboden, vervalt de korting bij reservering van een workshop op een andere datum.

 

Alle leveringen en diensten worden uitgevoerd conform onze leveringsvoorwaarden, die kunnen worden opgevraagd via info@mijntaartdomein.nl

 

 

Home