Keuzemogelijkheden

Bij bestelling van een marsepein- of fondant-taart bespreken we graag voor hoeveel personen deze is, de gewenste vorm (rond, vierkant, rechthoekig, hartvormig of als bloem), de gewenste afwerking en kleur (marsepein of fondant), gewenste vulling, eventueel een eetbaar logo, plaatje of eetbare foto (deze graag op jpg-formaat aanleveren).

De speciale taarten als bv de CheeseCake, Mississippi-Mud Pie of Worteltaart die op onze Patisserie-pagina staan, zijn alleen leverbaar in de aangegeven standaard maat.

Marsepein- of fondant-taarten kunnen op verschillende formaten geleverd worden: vanaf 15 cm rond tot rechthoekig 22x33 cm en vierkant tot 35x35 cm; bloemvorm 15 of 25 cm en hartvorm 15 of 25 cm. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gewenste aantal uit te serveren porties(*).

De kleine formaten (10cm, 15cm) zijn alleen in een combinatie leverbaar (bv als onderdeel van een stapeltaart of bv een set van meer dezelfde kleine taarten. Prijzen worden per aanvraag berekend).

Naast losse taarten kunnen ook meerlaagsetaarten, zoals bruidstaarten, worden besteld. Bij bestelling van meer dan één taart, kunnen de taarten indien gewenst direct op elkaar gestapeld worden of bijvoorbeeld gescheiden met kolommen, zoals op de foto van de bruidstaart te zien is. Het is ook mogelijk een taartstandaard te kopen of te huren voor de presentatie van de taarten.

Voor de afwerking van de taarten kan worden gekozen uit marsepein of, fondant (in diverse kleuren), versieringen in bijvoorbeeld retro-look, bloemenmotief, met naam (letters en cijfers mogelijk), fotoprint, geprint logo of plaatje. Ook kan er gekozen worden voor bloemen van marsepein, fondant of icing.

Voor een strakke taart met fondant afwerking, kan er ook worden gekozen voor een extra coatinglaag, onder de fondant, van chocoloade-ganache (melk of puur), waardoor de fondantlaag nog strakker op de taart ligt, en de taart ook bij het aansnijden goed in vorm blijft.

Het eindresultaat is een heerlijke taart, die er uitspringt door opmaak en smaak.

* In onderstaande tabel is het aantal standaardporties per bakvorm te vinden

Vorm

Formaat

Aantal porties (indicatie)

Rond

20 cm

10

25 cm

18

30 cm

26

35 cm

35

Hartvorm

15 cm

6

25 cm

16

Bloemvorm

15 cm

6

25 cm

16

Vierkant

15 cm

9

20 cm

16

25 cm

25

30 cm

32

35 cm

46

40 cm

60

Rechthoekig

22,5 x 33 cm

24

Drielagen vierkant

40 cm + 30 cm + 20 cm

108

Drielagen rond

35 cm + 25 cm + 15 cm

59


 

 

 

Home