Speciale Taarten, Cupcakes, ChocaMokka, Choco Choc, CakePops

Mijntaartdomein heeft een selectie speciaal gebak naast onze marsepein en fondanttaarten, waaronder de Mississippi Mudpie, American Cheese Cake, Worteltaart, en een aantal speciale cupcakes zoals hazelnoot cupcakes en ananas-kokos cupcakes. Verder vindt u hier ook informatie over onze ChocaMokka , de Choco Chocs en diverse CakePops.

 
 
Mississippi Mud Pie

De Mississippi Mud pie is een heerlijke taart met HEEL VEEL chocolade. Er kunnen dan ook met gemak 16 stukjes van worden gesneden. Enkele commentaren van het test-panel: "hier rijd je voor om", "wanneer kan ik bestellen" en "lever je ook in Amsterdam".

De Mississippi Mud Pie moet worden bewaard in de koelkast, en 15-30 minuten voor gebruik uit de koelkast worden gehaald. Elk partje snijden met een heet, schoon mes en tussendoor telkens afspoelen met warm water en daarna afdrogen.

 
American Cheese Cake

De American Cheese Cake is een heerlijk romige cheesecake. Het maken van een goede Cheesecake kost zo'n 3-4 uur, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Deze taart levert 12 ruime porties.

De American Cheese Cake moet worden bewaard in de koelkast, en 15-30 minuten voor gebruik uit de koelkast worden gehaald. Snijden met een warm, schoon mes en tussen de sneden afspoelen met warm water en afdrogen.

 
Worteltaart ofwel Carrot Cake

Natuurlijk klinkt voor de Nederlander Carrot Cake veel exotischer en lekkerder dan "Worteltaart". We kennen allemaal de mop van het konijn dat bij de bakker komt: "vies he". Dat geld echter niet voor deze overheerlijke Worteltaart. Deze taart levert 12 ruime porties.

Een reactie van onze testpanel: "Geef je hier ook workshops in?".

De Worteltaart moet worden bewaard in de koelkast, maar kan ruim voor gebruik uit de koelkast worden gehaald. De toeven worden er dan op het laatst opgelegd voor het perfecte eindresultaat.

 
Appeltaart, Slagroomschnitt

Natuurlijk kunnen in ons assortiment de standaard taarten zoals Appeltaart en Slagroomschnitt niet ontbreken. Ook deze taarten worden met de grootste zorg vers voor u bereid.

De Appeltaart is het lekkerst op kamertemperatuur. De Slagroomschnitt moet gekoeld bewaard worden.

 
Onze Specialty: de ChocaMokka

De ChocaMokka is een heerlijke combinatie van bitterkoekjes, een romige mokka-creme, overdekt met luxe chocoloade, en afgewerkt met een decoratie van marsepein.

     
ChocaMokka in kerstuitvoering, ingezoomd   Grootverpakking    

De ChocaMokka is leverbaar in diverse verpakkingen, en is bijvoorbeeld ideaal geschikt als extraatje voor de medewerkers, relaties, of als perfecte afsluiting van het diner....

De ChocaMokka moet worden bewaard in de koelkast, en 15-30 minuten voor gebruik uit de koelkast worden gehaald.

 

Onze Specialties: De Choco Choc

De 'Choco Choc' is een ware traktatie voor de chocoladeliefhebber (en wie is dat nu niet?). Een Choco Choc smaakt heerlijk bij een feestelijke gelegenheid, maar ook bij de dagelijkse koffie of een zakelijke bijeenkomst, als vervanging van het obligate 'koekje erbij?'.

De 'Choco Choc' is een verrukkelijk mengsel van melkchocolade, crunch, Zuidvruchten, caramel, biscuit en suikerwerk. Zoals in de voorbeelden te zien is kan ook hier een accent worden gelegd op een speciale gelegenheid of seizoen, zoals Valentijnsdag, wintertijd, Moederdag, Pasen, Haloween etc.

De 'Choco Choc' wordt geleverd in diverse verpakkingen, vanaf 3 stuks.

 
Choco Choc voor verpakking Choco Choc in verpakking  

Choco Choc, winter-versie

Choco Choc, valentijn accent

* Opgegeven gewichten zijn een gemiddeld gewicht. Door de handmatige bereiding kan het gewicht per stuk tot maximum 20% hiervan afwijken.

Choco Chocs zijn uitstekend houdbaar (gedurende enkele maanden), en worden bij voorkeur koel en droog bewaard. Mocht u ze in de koelkast bewaren, haal ze dan 15 - 30 minuten voor consumptie uit de koelkast zodat de smaak het best tot zijn recht komt.

 

Kerst-Cupcakes

 
Leuk met kerst of als surprise met Sint-Maarten of Driekoningen

 

Cupcakes en mini taartjes

Sushi

Cupcake Smoking

Verjaardag

Kermit

Sushi taartjes

Rode bloem

Ster

Oranje bloem

Roos

Rondo

Beertje

BabyShower

Uitbundige bloem

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken in geschenk-doos

Jarig Naar Zwitserland Roze toef met Vlinders

Blauwe toef met suikerhartjes

Chocolade-ganache toef met marsepein roos

 
Verjaardag Verjaardag   Kitty

Vrolijke toeven

     
  Babyshower  

Feestje

 

 

 

Speciale Cupcakes

 

 

   

Stroopwafel cupcake met creme-topping

       

 

 

 

Onze Specialties: Cake Pops

Onze Cake Pops maken we standaard met chocolade- of vanillecake en een roomkaasvulling. Voor de coating kan gekozen worden uit de diverse smaken.

Cake Pops worden alleen in grotere hoeveelheden gemaakt op aanvraag.

Cake Pops Cup Cakes in standaard

Cake Pops in houten standaard Cake Pops Cup Cakes in standaard

Cake Pop Cup Cake

Cake Pop detail

 

Cake Pop Kippen in houten standaard

Cake Pop Cake Pops in houder  

Popcorn

Cake Pops, verpakt per stuk Serie Cake Pops, verpakt per stuk Cake Pops Cup Cakes, verpakt per stuk Serie Cake Pops IJsco, verpakt per stuk

Cake Pops, verpakt per stuk

 
Cake pops IJsco in houten standaard Leuk om te tracteren op je verjaardag Cake Pops in standaard  

Cake Pops in standaard

Cake Pop IJsco Cake Pop IJsco Cake Pop IJsco

Cake Pop IJsco, gevallen

Set Cake Pop IJsco, gevallen

     
Upside down   Gecoate Marshmallow met Oogjes. (oogjes zijn in de winkel ook los verkrijgbaar)

 

 

Cake Pops zijn in de koelkast een aantal dagen houdbaar, en moeten droog worden bewaard. Dit geldt vooral voor het wafeltje van de Cake Pops IJsco die anders taai wordt. Dit heeft overigens geen effect op de smaak van de Cake Pop zelf, die dan nog normaal kan worden gegeten. Als ze 15 - 30 minuten voor consumptie uit de koelkast worden gehaald, komt de smaak het best tot zijn recht.

 

 

Onze Specialties: Cake pops voor speciale gelegenheden: geboorte of bruiloft

 

   
Cake Pops Babies, leuk ipv beschuit met muisjes OF als cadeau   Cake Pops Bride and Groom  

Cake Pops Bruid en Bruidegom

 

* Opgegeven gewichten zijn een gemiddeld gewicht. Door de handmatige bereiding kan het gewicht per stuk tot maximum 20% hiervan afwijken.

De foto’s op deze pagina zijn voorbeelden. Alle taarten, cupcakes, cake pops, Choco Chocs en foto's worden zelf gemaakt, waardoor een bestelling kan afwijken van de voorbeeld-foto’s.

Omdat computersystemen verschillen, monitorinstellingen persoonlijk zijn, kleuring in batches gebeurd en veel materiaal handmatig wordt gekleurd, kunnen de werkelijke kleuren afwijken van de foto’s.

Home