Welkom bij Mijntaartdomein

 

Mijntaartdomein maakt taarten op bestelling, bijvoorbeeld voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, slagen, bruiloften, bevestigen van een zakelijke deal en andere feestelijke momenten. Op de voorbeeldenpagina's en patisseriepagina staan voorbeelden van onze taarten en CupCakes.

Mijntaartdomein geeft op aanvraag workshops taart- of cupcakes decoreren of Prinsessentaart. Workshops kunnen op aanvraag worden gepland bij inschrijving van minimaal drie personen.

 

  

 

De marsepeintaarten en fondanttaarten zijn gemaakt van een heerlijke biscuit (verschillende mogelijkheden), waarbij er keuze is uit een uitgebreide selectie aan vullingen. De taarten worden afgewerkt met fondant of marsepein, met verdere decoratie naar keuze.

Er is keuze uit diverse formaten zoals ronde vormen van 15 tot 35 cm, rechthoekig tot 22x33 cm, vierkant tot 35x35 cm en hart- en bloemvormig in verschillende formaten (kleine formaten alleen in combinatie).

 

 Met onze persoonlijke aandacht voor uw bestelling of workshop is een gegarandeerde kwaliteit en uitvoering naar wens verzekerd.

Mijntaartdomein, Vianen

 

Like ons op

Volg ons op

Log in op

 


 

 

 

 

 

Laatste aanpassing 14/2/2021

 

Home